A WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJE:

Név: Katalizátor Divat Kft.

Cím: 1221 Budapest, Mária Terézia utca 60.

Adószám: 24110419-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-296574

Céget bejegyző szerv: Tolna megyei Cégbíróság

Tel.: +36 70 281 3970

E-mail: info.sportface@gmail.com

Tárhely és webhosting: NOBONET Kft. (www.nobonet.hu)

 

A szállítási díj 25.000.-Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

 

 

A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATA:

Webáruházunkban az oldal látogatói személyes adatainak megadása nélkül megismerkedhet a forgalmazott termékekkel és az árakkal. Személyes adatokat kizárólag a rendelés véglegesítését megelőzően kell megadnia.

Webáruházunkban a termékek fő-és alkategóriákba csoportosítva találhatóak, valamint a termékekhez részletes leírást is találhatnak.

Webáruházunkban található árak 27%-os ÁFA-val növelt BRUTTÓ árak! Az árak forintban (HUF) értendőek. Az árak a szállítás költségét nem tartalmazzák, annak költsége a „kosár”-ban kerül feltűntetésre, külön tételként.

Webáruházunkban minden olyan természetes személy vásárolhat, aki jelen vevőtájékoztatót elolvasta, magára nézve azt kötelező jellegűnek véve elfogad.

Webáruházunkban található termékeket jelen pillanatban kizárólag Magyarország területén belül szállítjuk házhoz.

Webáruházunk szolgáltatásait igénybe vevő ÁSZF minden pontjával egyetért és az abban foglaltakat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

RENDELÉS MENETE:mouse54.png

1. KIVÁLASZTÁS:

Webáruházunk termékei közül válassza ki a megvásárolni kívánt terméket.
le_nyĂ­l.png


down88.png

2. KOSÁR:

A kiválasztott terméket helyezze a kosárba.
le_nyĂ­l.png3. MEGRENDELÉS:

Amennyiben Ön korábban már nálunk, úgy e-mail címének és jelszavának  megadását követően a rendszer kitölti a megrendeléshez szükséges korábban megadott adatokat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kizárólag valós és hibátlan adatok megadása esetén értesül a rendelés véglegesítéséről.

Ha Ön először vásárol nálunk, úgy a megrendelés véglegesítéséhez adatai megadására lesz szükség.
le_nyĂ­l.png


delivery50.png

coins30.png

4. SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI MÓD KIVÁLASZTÁSA:

A megrendelés során Ön kiválaszthatja a kívánt szállítási és fizetési módot. Ezt követően a "Rendelés elküldése" gombra kattintva véglegesíti megrendelését. A rendszer automata levelet küld a megrendelés részleteiről.

Megrendelését kollégáink maximum 2 munkanapon belül feldolgozzák.
le_nyĂ­l.png5. RENDELÉS ELKÜLDÉSE

 

 

FIZETÉSSEL, SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

Személyes átvétel esetén szállítási költséget nem számítunk fel.
A termék az alábbi címen vehető át: 2400 Dunaújváros, Szórád Márton út

a Járási Hivatal és a volt Skála közt


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS


 

Webáruházunk a GLS csomagküldő szolgálat szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén. 

Házhozszállítás utánvéttel: 990.- Ft.

A házhozszállítás árai az ÁFA-t tartalmazzák.

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén a házhozszállítás DÍJMENTES!

 


RENDELÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS

A Vásárló a szerződéstől a 45/2014 (II.36) kormányrendeletben foglaltak szerint 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ha az értékesítő nem a rendeletnek megfelelően tájékoztatja fogyasztót, akkor az elállási jogát az áru átvételének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. 

Elállási joggal kapcsolatos szabályozásokat a 45/2014. (II.26) Korm. rendelet - a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendeletet követve betartjuk.

Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék cseréjét sem a visszavásárlását.


GARANCIA / REKLAMÁCIÓ

Az outletsports.hu webáruházban forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározottaknak megfelelően vállalunk mi vagy beszállítóink szavatosságot. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti:
a) elsősorban - a vevő választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve , ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a webáruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 hónapig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

Amennyiben a termék garanciális időn belül meghibásodik, kérjük személyesen hozza el, amennyiben ez nem lehetséges úgy telefonon vagy info@outletsports.hu e-mail címen a problémát jelezni szíveskedjen. Megbeszélés után, postán kell a hibás terméket címünkre eljuttatnia. A szállítás költsége a vásárlót terheli. A garanciális javítás után a terméket visszaküldjük az Ön számára, amit telefonon vagy e-mailen jelezni fogunk. Amennyiben a termék nem javítható, újat küldünk helyette. 

1997. évi CLV. törvény - a fogyasztóvédelemről


ADATVÉDELEM:

A webáruház használata során Katalizátor Divat Kft. a részére rendelkezésre bocsátott adatokat bizalmasan kezeli, azokat további fél számára nem adja ki. (kivéve a szerződésben álló fuvarozó cég, csakis a megrendelés teljesítésének céljából). A kezelt személyes adatok körét az alábbi adatkezelési nyilvántartási számon kiadott határozat tartalmazza.

Adatkezelés nyilvántartási száma:

A megrendelés folyamán rögzített adatokat csak a megrendelés teljesítéséhez használja fel.

A különböző informatikai rendszerek által a webáruház oldalán leadott megrendelésből kiállított számla adatai a megrendeléskor leadott adatokkal rögzítésre, tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

Adatai törlését, módosítását írásban kérheti az info.sportface@gmail.com email címen, vagy adatait módosíthatja felhasználói fiókjában, bejelentkezést követően.